Vietnamesiske Ruller

Vegansk, Raw & Low Carb

Fremgangsmåde

Anret grøntsagerne på et fad og vælg gerne andre salgs grønt, end hvad jeg har forslået. Ta' for dig af alle din ynglings grøntsager!

Jeg kan dog anbefale at være obs på at blande både de sprøde og de bløde grøntsager - som champignon og avocado.

Hæld opvarmet varmt vand i en stor skål.

Hæld alle ingredienserne til dressingen i et glas med skruelåg, skru låget på og ryst godt.

Dæk bord og stil alle tingene ind på bordet. Tag rispapiret og dyp det ned i skålen med varmt vand, så det bliver let opblødt og læg det på tallerkenen.

Anret med grøntsager i en tynd strimmel på midten og hæld ca. 1 spsk. dressing hen over og drys evt. med frisk koriander.

Fold, det nu helt bløde, rispapir om grøntsagerne, til du har en fin rulle med lækkert sprødt grønt.

Ingredienser

2 personer

8 - 10 stykker rispapir

1 avokado i skiver

1/4 agurk i strimler

2 gulerødder i tynde strimler

4 champinoner 

2 tomater i tynde både

1 håndfuld slikærter

Evt. 1/2 mango i tynde strimler

Evt. frisk koriander

Evt. fint snittet forårsløg

Evt. gedefeta el. ristede hakkede nødder

Evt. syltet ingefær

 

Asiatisk Dressing

1 lime - saften

1/2 dl tamari el. soyasouce

1/2 dl god olie

3 fed pressede hvidløg

2 cm frisk ingefær - fint revet

1 fint hakket chili uden kerner