Om Snebjørk

Når jeg dyrker yoga opstår sød musik i takt med at jeg opnår indre ro og nærvær.

Yogaen udfordrer mig mentalt som kropsligt - det er intenst og tilfredsstillende.

At Leve Det Liv, Jeg Gerne Vil Leve

Jeg vil altid have et ønske om at leve livet fra hjertet, sprede glæde og selvkærlighed. 

Mit dybtfølte ønske er at viderebringe yogaen med en på een gang legende, nærende og bevidst tilgang, så du føler dig mere fri, hel og smukk, uden på som inden i.
Min vision er at give dig en oplevelse af at du er hel, unik og et smukt menneske, fyldt med liv, glæde, kærlighed og overskud.
At du igennem yogaen oplever dit indre lys, glæden, frihed og flow. At du igennem yogaen mærker troen på dig selv og evnen til at handle på og tage ansvar for dine ønsker og drømme, så du kan leve et frit, bevægeligt, bevidst, levende og vågent liv. 
Som en “Gudinde i egen krop”.

Fra Folkeskolelærer til Yogalærer

Med en følelse af, at mit liv ikke gik op i en højere enhed, har jeg blindebuk-agtigt famlet rundt i livet indtil mit 35'te år. Jeg kunne ikke gennemskue, hvad min plads i livet var, hvem og hvad jeg var.

Jeg gjorde alt det, jeg troede livet og omverdenen forventede af mig - jeg var bare ikke glad. Det var ligesom ikke dét!

Jeg har haft lange perioder i mit liv med hvileløshed, angst og depression, indtil jeg en dag stod i et klasselokale på Frederiksberg Seminarium (hvor jeg læste til lærer) og underviste min første yogatime. Borde og stole skubbet ud til siden, beskidte gulve og skarpe neonlys.

Og jeg var nervøs og bange, bange som én i ...... Jeg anede ikke, hvad jeg havde gang i, eller hvordan man underviste en yogatime, så jeg havde kopieret en yogatime, jeg selv havde været til om morgen.

Så der stod jeg, klæbet til mit yogamanus og gennemførte min første time, og sjældent har jeg været SÅ lykkelig - lige der i lokalet med stolene skubbet ud til siden og skidt under mine nøgne fødder - følte jeg for første gang mit kald.

Jeg var kommet hjem og skulle da bare undervise i yoga!

Året efter, 2010, tog jeg min første yogalæreruddannelse, året efter igen i 2011 stiftede jeg Mithi Yoga.

Og her står jeg med noget på hjerte, jeg ved ikke rigtig hvad, eller gør jeg?
Livskraft, livserfaring og livskærlighed fylder mig. Jeg ved af erfaring, hvor vigtige disse elementer er for både dig og mig, for at finde vores vej igennem livet.

Lad os gøre det vi er bedst til igen og igen og hele tiden, helt ind til kernen af os selv, også selvom det er svært, også på de sorte dage, også selvom det er tungt, også igennem frygt og angst.

100 % og intet mindre er godt nok til dig i dit liv. (Og de dage hvor du kun er 50% eller mindre, så gør de 50% et hundrede procent).

Må du leve det liv, du ønsker at leve!

Mig & Yogamåtten

Der er noget med, at jeg altid er vendt tilbage til yogamåtten. Ikke siden mine teenage år, som mange af mine kollegaer, men siden jeg har været omkring de 25 år. Faktisk er yogaen ikke min store og eneste passion, hvor jeg bare MÅ lave yoga hver dag, eller bare MÅ knække koden til én eller anden nærmest umulig yogastilling, som mange af mine kollegaer. Jeg kender mange, der kan meget mere på yogamåtten, end jeg kan. Og jeg er ikke engang misundelig. Jeg beundrer dem! For jeg ved, hvad der ligger bag af udholdenhed, gentagelser, øvelse og meget andet. Men dér er jeg ikke, og alligevel vender jeg tilbage til yogamåtten, her tæt på de fyrre, og alligevel er yoga'en min levevej.

Yoga'en har reddet min røv

Yoga'en har reddet min røv rigtig mange gange! Den har redet mig i ensomhed, i tungsind, i pressede perioder, i vildrede, i kærestesorger, i forelskelse, igennem vinteren, igennem eksamensperioder, når jeg havde det svært med min krop og med selvværdet, og jeg kunne fortsætte.

Selvkærlighedens sprog

Det har taget år, men jeg er et sted, hvor yogaen har vist sit ansigt for mig. For mig betyder yogaen, at jeg har lært, hvordan jeg lytter til min krop og hvordan jeg lytter til mit inderste indre. Jeg har lært selvkærlighedens sprog gennem yogaen, og dét vil jeg aldrig nogensinde kunne bytte ud med eksempelvis at mestre svære krævende stillinger.

Med yogaen har jeg lært at tage min ensomhed i hånden, at tage hånd om spiseforstyrelse, at håndtere pres, at tage imod kærligheden med kyshånd, hvordan jeg lytter til min krops signaler.

Der er ikke noget jeg hellere vil, end at dele det med dig og lære dig det samme.

Yoga - CV

Efterår 2019
100 timers yogalæreruddannelse i Yinmind - Yoga Vesterbro

Forår 2014
50 timers suplerende yogalæreruddannelse i Restorativ Yoga - Hamsa Yoga

2012 - 2013
Kurser i Yoga Terapeutik - Hamsa Yoga

2012 - 2013
Kurser og workshops i Restorativ Yoga - Hamsa Yoga

Efterår 2012
Kostpilot ved Kostakademiet

2011 - 2012
Hamsa's yogalæreruddannelse her i København

August 2010
Yogalæreruddannet i vinyasa yoga ved Yoga Arts på Bali i august 2010

 

Juni 2011 blev jeg færdiguddannet folkeskolelærer - jeg har dog ikke virket som folkeskolelærer endnu.

Siden jeg var barn har jeg masseret, og tog den første uddannelse i 2005. Siden har jeg bygget på med både erfaringer og løbende kurser.

I virkeligheden er hjertet altid åbent og sindet altid åbent...

... når vi ikke mærker det, er det fordi sindet og tankerne forstyrer.

Men prøv heller ikke at bringe dit sind til tavshed, for det vil aldrig lykkes. Iagtag blot tankerne og lad dem passere. Du vil da blive mere stille og fredfyldt, usvækket og ukompliceret.

Tag dig ikke af al den snak fra sindet. Iagtag tankestrømmen og lad den passere. Iagtagelse uden identitet er klar gennemsigtig, uhindret og bevidst.

Væn dig til det - for når du har vænnet dig til det, vil du ikke så let ønske at opgvie det.

- Shanti Mayi