Meditation for Begyndere & Let Øvede

3 tirsdage d. 3/3, 17/3 & 31/3 kl 17.00-18.30

Meditation helt nede på jorden og ganske konkret. Du får en indføring til meditation med praktisk baggrundsviden, og trin for trin får du hjælp til at lande ind i meditationens verden.

Når meditation bliver uoverskuelig og nærmest uopnåeligt...

... kan det være en god idé med en "oppe fra og ned" tilgang, som kan få fænomenet "meditation" ned i øjnhøjde.

På bedste vis, har jeg sammensat et forløb, der tager dig i hånden, så du kan føle dig tryg mere end overvældet. Intentionen er, at du også mediterer imellem mødegangene, så du får mulighed for at stille spørgsmål, til det du oplever og møder, når du sidder der på puden.

 

Det bedste af det hele, at vi ikke prøver på at få tankerne til at forsvinde, det ville blive et hårdt stykke arbejde, som højst sansynligt ikke vil komme til at ske. Men vi arbejder med at sende fokus andre steder hen i bevidstheden, end kun på tankerne. Det kræver træning sådan at rykke rundt på dit fokus, og det er dét, jeg gerne vil hjælpe dig med.

 

Jeg har selv mediteret i mange år, og mange gange siddet og tænkt "Hvad har jeg gang i?", "Det er jo spild af tid", "mediterer jeg nu?" Osv.

Til også at mærke uendelig indre ro og fred, en forbundethed med det hele, en følelse af at flyde, fyldt op af kærlighed og meget mere.

Det kan svinge meget fra gang til gang, og kan afhænge af hvad, der ellers sker i dit liv. Der kan være gode perioder, med en følelse af "jeg har fat i noget" og lige som du synes, nu kører det, kan din praksis ændrer sig.

Jeg har fundet ud af, at det er meget normalt, at det svinger. Meditationen er dét, den er, både på gode som de kanp så gode dage. Det at vi sætter os ned, og i det hele taget kigger på og forholder os til tankerne, er en del af dét at meditere.

 

Hvordan kommer det til at foregår?

 • Hver mødegang starter med en kop te, imens at du får indblik i noget af baggrunden til meditation, en form for teori - selvom meditation og terori egentlig ikke rigtig rimer, men at vide hvad og hvorfor, kan få sindet til at slappe mere af.

   
 • Dernæst guides du igennem en grundliggende meditation, hvor du vil genkende elementer fra den baggrundsviden, som vi startede ud med.

   
 • Afslutningsvis sætter du ord på det, du opdagede under meditationen, og dermed får uddybet, hvad begrebet "meditation" går ud på for dig.

 

‚ÄčDu kan heldigvis ikke meditere forkert, meditation skal opleves.

TILMELDING

Send en mail på snebjorktoft@gmail.com eller sms på 40538308, om at du gerne vil være med.

 

PRIS
495 kr. for alle 3 gange

Reg. 2107   Konto. nr. 0715246155
MobilePay på 40538308


PRAKTISK

 • I min hyggelige stue på Frederiksberg
 • Dørene er åbne 10-15 minutter før start
 • Jeg har diverse puder og tæpper så du kan sidde godt
 • Meditationen kan foregå siddende på gulvet eller en stol
 • Max 6 deltagere

 

Frederiksvej 35 st. th
2000 Frederiksberg

Meditationsforløb

Frederiksvej 35, st. th 2000 Frederiksberg