Dahl - Indisk Gryderet

Vegansk & Glutenfri

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg og svits ved svag varme i kokosolie i en gryde sammen med ingefær, karrypasta og kryderier.

Tilsæt gulerod, efter et par minutter tilsæt da linser, bullion og vand og kog i 25 minutter.

Tilsæt da tomat, kokosmælk, saft fra en halv citron en håndfuld hakket persille og lad simre i ca. 10 minutter og smag til med salt og pebber.

Servér med lidt brune ris masser af frisk grov salat (ex. spinat, kål, ruccola) tomat, agurk og måske lidt tør og salt gedeost.

Drys med masser af hakket persille :)

Ingredienser

Til 4 personer

3 dl blandede linser sat i blød i vand i mindst 2 timer

1 løg

3 fed hvidløg

3-5 cm ingefær - revet

2 revet gulerødder

1 stk. bullion

2 spsk masala eller mild karry og spidskommen

1 1/2 spsk kokosolie

1 tsk rød eller grøn karrypasta

ca 1/2 liter vand - til det dækker

1/2 citron

1 lille bundt persille

1 ds. flåede tomater

1/2 ds. kokosmælk

TIP
Du kan fryse resten af kokosmælken ned til en anden god gang.