Chokoladetærte
Glutenfri & Raw
Fremgangsmåde
Bunden
Kør det hele igennem en foodprocessor eller minihakker til du har en ensartet masse.
Mas massen ud i en tærteform beklædt med bagepapir og stil køligt.
Fyldet
Køre det hele, på NÆR blåbær, igennem en foodprocessor eller minihakker til du har en ensartet masse.
Fordel massen oven på din bund og pynt med blåbær. Stilles køligt.
Skal den holde lidt længere tid end et par dage i køleskabet, kan du med fordel sætte den i fryseren.
Ingredienser
Til en tærteform ca. 28 cm i diameter
Bunden
3 dl mandelmel (alternativt 2 dl mandelmel og 1 dl boghvedeflager)
3 spsk. rismaltsirup
3 spsk. kokosolie (med lille top på ;))
3/4 cacaopulver - gerne rå
Fingerspids havsalt
Fyldet
1 1/4 dl cacaopulver gerne rå
3 spsk. kokosolie (gerne med en lille top på)
3 1/3 dl rismaltsirup
Fingerspids havsalt
Evt. 1 tsk Lucumapulver (superfood, kan købes i helsekostforretninger)
1/2 pose blåbær
TIP
Rismalt sirup kan erstates med maltsirup eller flydende/blød honning. Med honning bliver smagen noget anderledes.