Chokoladetærte

Glutenfri & Raw

Fremgangsmåde

Bunden

Kør det hele igennem en foodprocessor eller minihakker til du har en ensartet masse.

Mas massen ud i en tærteform beklædt med bagepapir og stil køligt.
 

Fyldet

Køre det hele, på NÆR blåbær, igennem en foodprocessor eller minihakker til du har en ensartet masse.

Fordel massen oven på din bund og pynt med blåbær. Stilles køligt.

Skal den holde lidt længere tid end et par dage i køleskabet, kan du med fordel sætte den i fryseren. 

Ingredienser

Til en tærteform ca. 28 cm i diameter

Bunden

3 dl mandelmel (alternativt 2 dl mandelmel og 1 dl boghvedeflager)

3 spsk. rismaltsirup

3 spsk. kokosolie (med lille top på ;))

3/4 cacaopulver - gerne rå

Fingerspids havsalt

 

Fyldet

1 1/4 dl cacaopulver gerne rå

3 spsk. kokosolie (gerne med en lille top på)

3 1/3 dl rismaltsirup

Fingerspids havsalt

Evt. 1 tsk Lucumapulver (superfood, kan købes i helsekostforretninger)

1/2 pose blåbær

TIP

Rismalt sirup kan erstates med maltsirup eller flydende/blød honning. Med honning bliver smagen noget anderledes.