17. september 2015 - Den Søde "Lyd" af Yoga - En Kærlighedshistorie

Én af de morgener. Kender du dem? Du er træt, du har faktisk ikke engang lyst til at stå op, kun at putte dig ned under dynen igen og lukke verdenen og livet ude.

Sådan én morgen havde jeg i dag. I dag valgte jeg at lytte til mit inderste inde, med spidse og åbne øre kunne jeg lige akkurat høre hvad mit inderste viskede. Derinde sad en lille stemme, der gerne ville have opmærksomhed og foldes ud og åbnes og elskes og flyde ind i eksistensen fuld af liv.

Som yogi gjorde jeg den ene ting, der gav mest mening for at kunne møde det behov for udfoldelse, åbenhed, kærlighed og det at mærke livet.

YOGA - hvad ellers!

Og kære Univers, hvor det bare befriende at komme ud af hovedet
Det var en mega hård yogatime, hvor jeg blev foldet ind i yogastillinger, jeg aldrig har bevæget mig ind i før. Og kære Univers hvor jeg elsker det! Alt andet bliver glemt. Der er kun lige her, lige nu, min krop og mit åndedræt. Og kære Univers hvor er det bare befriende at komme ud af hovedet og følelserne og ind i kroppen.
For mig er de halvanden time på yogamåtten én lang dans, hver eneste bevægelse er fyldt med bevidsthed, hver eneste bevægelse fylder jeg med yndefyldthed - også selvom det ikke altid ser yndefyldt ud ;)

Nu mærker jeg en uendelig sårbarhed, jeg mærker et hjerte der har foldet sig ud, jeg mærker dyb taknemmelighed og udmyghed.

Det er det fineste Yogaen har givet mig!
Ved at dyrke yoga og have så megen opmærksomhed på kroppen og åndedrættet, har jeg lært at lytte til mig selv, jeg har lært at lytte og give mig selv det jeg har brug for. Det har gjort mit liv mere rigt og leveværdigt.

Yoga er for alle. Du behøver ikke være super smidig for at dyrke yoga. Yoga hjælper dig til større opmærksomhed til dig selv i sådan en grad, at det nogle gange føles som en kærlighedshistorie.

Jeg vil gerne hjælpe dig til at skabe en kærlighedshistorie med dig selv, så du kan gøre dit liv mere rigt og leveværdigt igennem yogaen.
Kom med til en yogatime, en workshop eller et retreat og mærk kroppen, åndedrættet og hjertet.