Cool Is med Banan & Hindbær

Vegansk, Glutenfri & Raw

Fremgangsmåde

Fordi alle ingredienserne er frosne/kolde får du med det samme is ud af resultatet.

Fedtet fra kokosmælken bliver ret hård, når den har været på køl, du skal derfor bruge en ske eller kniv for at det hele ud af dåsen.

Kom det hele i en blender med gode hestekræfter eller i en foodprocessor og kør i et minuts tid, til du har en jævn og blød masse.

Det kan godt være at du undervejs lige skal skubbe massen ned fra siderne med en dejskraber.

Servér straks evt. toppet med lidt tørrede bær og hakket mynte.

Kan fryses, men skal så tages ud af fryseren et par timer før brug.

Ingredienser

Til 4 personer

2 modne frosne bananer

2 dl frosne økologiske hindbær

1 ds. kokosmælk der har stået på køl i minimum 8 timer

3 spsk. kakao - gerne raw

1 tsk. ren vanilje

evt. 1 håndfuld frisk mynte eller 1 tsk. tørret mynte

evt. 1 spsk. stevia, sukrin, kokosblomst sukker eller 2 dadler

evt. 1/2 dl muldebær, tranebær, gojibær eller tørrede sol/blåbær til at drysse på toppen

TIP

Hvis jeg har bananer liggende, som jeg ikke har fået brugt inden de er blevet godt modne, så skræller og brækker jeg dem i mindre stykker og smidder dem i fryseren, så har jeg bananer til is eller smoothies.